Kongerslev IF's retningslinjer for kampe i forbindelse med COVID-19

Generelt:

• Vi opfordrer til, at alle hjælper med at overholde de gængse retningslinjer som mundbind, afstand, vask hænder, host i ærmet osv. og at man bliver hjemme ved sygdom.
  • Sprit hænder/vask hænder INDEN i går ind i hallen – hver gang!

Tilskuere:

• Tilskuertal i idrætshallen: 30 personer
  • Vi opfordrer til, at man kun medbringer det nødvendige antal tilskuer fx forældrekørsel.
  • Tilskuere skal sidde på de anvise stole langs eget klubholds banehalvdel.
  • Mundbind må tages af, når man sidder ned.
  • Man må kun forlade sin plads i halvleg og mellem kampene.
  • Det er ikke tilladt at stå op under kamp, og man må ikke gøre ophold i eller foran døre, da der skal være fri passage for spillere, trænere og dommere.
  • Kongerslev IF forbeholder sig retten til at vise nogle ud af hallen, hvis der er for mange i hallen.
  • Vi henstiller til, at hallen tømmes umiddelbart efter kamp, så stævnevagt kan spritte stole af og nye tilskuer kan komme på plads.

Omklædning

• Omklædningsrum må benyttes og de låses af stævneleder under kampen.
  • Ophold i omklædningsrum gøres så kort som muligt.
  • Stævnevagt spritter omklædningsrum efter hver kamp.

Opvarmning:

• Opvarmning for udeholdet foregår udendørs eller på gangen. Hjemmehold i gymnastiksalen.

Kampafvikling:

• Udehold stiller op under uret. Hjemmehold stiller op ved trappen.
  • Som spillende hold må banen ikke forlades dvs. halvleg skal afholdes på banen.
  • Der skiftes IKKE banehalvdel i halvlegen.
  • Der gives IKKE hånd efter endt kamp. Det opfordres til at de 2 hold efter endt kamp stiller op på række og hilser fra hver sin banehalvdel.
  • Når kampen er færdig, skal hallen forlades straks efter slutfløjt, så der kan blive luftet ud og sprittet af til næste hold.
  • Efter endt kamp spritter tidtagere tidtagerbord, styrepult, udskiftningsstole samt målstolper af.

Cafe:

• Café og bord/stole område er lukket.

Hjælp os med at gøre det nemt at afvikle kampe – Sørg for at følge anvisningerne fra stævnelederen.

Med venlig hilsenKongerslev IF, Håndboldudvalget