Velkommen til KIFs håndboldafdeling

Motion, socialt samvær og et stærkt fællesskab. Dette er nogle af nøgleordene, der karakteriserer KIF Håndbold. I øjeblikket består afdelingen af en ungdomsafdeling. Dog vil vi meget gerne have en seniorafdeling tilbage. Skulle du gå med interesse herfor, er du meget velkommen til at kontakte et af vores udvalgsmedlemmer. Informationer om holdene findes i sidemenuen under Hold og træning. Finder du ikke det hold du søger, så kontakt gerne et af vores udvalgsmedlemmer.

Du kan finde andre håndboldrelaterede oplysninger i sidemenuen, blandt andet relevante links til turneringsplaner og informationer om aktiviteter i håndboldafdelingen.

Hvis du ikke finder de oplysninger, du søger, er du velkommen til at kontakte håndboldafdelingens udvalg og trænere.

​Spiller i håndboldafdelingen

Indmeldelse:

Kom og vær med til 3 træninger og se om håndbold er noget for dig.

Kontingent:

Kontingent indbetales på håndboldafdelingens konto i Spar Nord med reg. nr. 9346 og kontonr. 4578786886.

Informationsseddel udleveres til træning. Kontingent betales 1 gang pr. sæson og skal være betalt, før en spiller er berettiget til at spille kamp. Tilmeldes holdet stævner og cups betales disse særskilt af de deltagende spillere. Prisen vil variere afhængig af deltagergebyr

Trille Trolle

350​ kr. pr. sæson

U6-U8-U10

500 kr. pr. sæson

600 kr. pr. sæson

U14​

700 kr. pr. sæson

750 kr. pr. sæson

​Beklædning:

Indendørs sko, shorts og T-shirt. Glemte beklædningsgenstande bliver lagt i kassen ved omklædningsrummene.

Forplejning:

Det bedste børn kan få med til træning og kamp er vand og frugt. Der vil altid være plads til korte drikkepauser, og frugten er god at gå hjem på. Slik, kager, kiks mv. er ikke sagen til træning og kamp.

Fokusområder i forhold til at indgå på et håndboldhold:

• Spillerne skal tale ordentligt til hinanden
  • Spillerne skal være gode repræsentanter for klubben
  • Giv aldrig negativ kritik af hinanden, hverken på eller uden for banen
  • Kritisér aldrig dommerens kendelser, da du alligevel ikke kan omstøde kendelsen
  • Start kampen med at ønske hinanden en god kamp
  • Tak modstanderen pænt for kampen
  • Sig undskyld hvis en modspiller kommer til skade
  • Fokusér på det sociale aspekt og opbygning af venskaber
  • Fair play frem for alt

Forældre i håndboldafdelingen

Forældre skal vise respekt for arbejdet i klubben, men forældre må meget gerne tage initiativ til sociale aktiviteter, hvor man også kan afklare ambitioner og holdninger på holdet.

Det sociale aspekt på holdet behøver ikke altid at handle om håndbold. Der kræves ikke andre forudsætninger end lyst for at tage del i klubbens liv.

Der skal bruges kørsel til kampe, tidtagere ved hjemmekampe og hjælpere i cafeteriaet. Der er mange muligheder for at give en hånd med, og henvendelse kan ske til dit barns træner eller en person i udvalgene.

På U4 – U8 hold er det først og fremmest vigtigt, at der altid er mindst én forælder eller anden voksen, som barnet har tillid til med til træning og kamp. Det er ikke sjovt for et barn på disse alderstrin at være alene, hvis der opstår et behov for trøst eller andre problemer. Dette er forældrenes ansvar – ikke trænernes.

Som forældre må I gerne komme med ros og anerkendelse til børnene under træning og kamp. Vi vil derimod ikke acceptere det modsatte eller instruktioner om spillet, og det vil blive påtalt, hvis vi ser eller hører dette.

Under kampe skal forældre til spillere på holdet være på tilskuerpladser i afstand til trænere og spillere.

Vær ikke for ambitiøs på dit barns vegne, da det kan ødelægge meget for barnet, holdet og trænerne. Husk på at det er dit barn, der spiller håndbold – ikke dig.

Det anbefales ikke at fokusere på, om barnet scorer mål, da dette blandt andet kan betyde, at barnet primært tænker i egen succes frem for holdets succes. Som forældre skal man i stedet rose og anerkende barnet for eksempelvis en god aflevering eller en god arbejdsindsats. Det er vigtigt at fokusere på de gode ting i spillet, frem for sejre og nederlag. Det er aldrig sjovt at tabe, men det hjælper ikke at tildele dommeren skylden for nederlaget. Dette er alt sammen noget, der vil bidrage til barnets og holdets udvikling på lang sigt.

Det forventes, at man som forældre opfører sig pænt til både træning og kampe og ikke råber af dommere og/eller trænere. Vi repræsenterer alle håndboldafdelingen i KIF, og det skal vi gøre på en ordentlig måde.

Det kan i sjældne tilfælde ske, at vi er nødt til at sætte jeres barn uden for sidelinjen i forbindelse med træning eller kamp og først lade barnet deltage næste gang. Dette kan eksempelvis være, hvis barnet er for træt og begynder at drille de andre børn, eller hvis barnet slår de andre børn.

Vi forventer, at I som forældre, bakker os op. Trænerne tager aldrig diskussioner med forældre, mens der er børn til stede. Det accepteres ikke, at utilfredshed formidles på sidelinjen. Forældre er derimod meget velkomne til at ringe til trænerne efter kampen, hvis I mangler en forklaring eller lignende, da det kun er i dialog med jer, at vi kan forbedre os, samt sikre at der er en god forventningsafstemning.