Velkommen til KIFs håndboldafdeling

KIF Håndbold består af en ungdoms- og seniorafdeling. Informationer om holdene findes i sidemenuen under Hold og træning. Derudover kan du finde andre håndboldrelaterede oplysninger i sidemenuen, blandt andet relevante links til turneringsplaner og informationer om aktiviteter i håndboldafdelingen. Hvis du ikke finder de oplysninger, du søger, er du velkommen til at kontakte håndboldafdelingens udvalg og trænere. Kontaktinformationer fremgår under Håndboldudvalg og Hold og træning.

Nyheder

​U14 Drenge spiller i denne sæson i holdfælleskab med U14 Drenge fra HK89 - Båndbyerne.

Spillertøj sæson 2016-2017

​U6-U8 Piger og Drenge søger sponsor til nyt spillertøj. Kontakt Pia Haugaard, tlf. 40 73 42 30

​U10 Piger spiller i spillertøj, som er sponsoreret af Typotek v/ Morten Nybæk, Kongerslev

​U10 Piger spiller i spillertøj, som er sponsoreret af Ovesen Biler, Kongerslev

​U12 Piger spiller i spillertøj, som er sponsoreret af Ovesen Biler, Kongerslev

U14 Drenge spiller i spillertøj, sponseret af Kongerslev Smedeforretning v/René Hansen, Kongerslev

​U14 Piger spiller i spillertøj, som er sponseret af Sifa TV-Bingo

​Dame senior spiller i spillertøj, som er sponsoreret af Din Tøjmand, Kongerslev og Sifa TV-bingo

Sponsor til nyt spillertøj søges. Kontakt Pia Haugaard, tlf. 40 73 42 30.

​Spiller i håndboldafdelingen

Indmeldelse:

Kom og vær med til 3 træninger og se om håndbold er noget for dig.

Kontingent:

Kontingent indbetales på håndboldafdelingens konto i Spar Nord med reg. nr. 9346 og kontonr. 4578786886.

Informationsseddel udleveres til træning. Kontingent betales 1 gang pr. sæson og skal være betalt, før en spiller er berettiget til at spille kamp. Stævner og cups betales særskilt af de deltagende spillere. Prisen vil variere afhængig af deltagergebyr.

​U6-U8-U10

​500 kr. pr. sæson

U12:

650 kr. pr. sæson

U14:

750 kr. pr. sæson

U16:​

850 kr. pr. sæson

U18:​

950 kr. pr. sæson

Senior​:

1.050 kr. pr. sæson

​Beklædning:

Indendørs sko, shorts og T-shirt. Glemte beklædningsgenstande bliver lagt i kassen ved omklædningsrummene.

Forplejning:

Det bedste børn kan få med til træning og kamp er vand og frugt. Der vil altid være plads til korte drikkepauser, og frugten er god at gå hjem på. Slik, kager, kiks mv. er ikke sagen til træning og kamp.

Fokusområder i forhold til at indgå på et håndboldhold:

• Spillerne skal tale ordentligt til hinanden
  • Spillerne skal være gode repræsentanter for klubben
  • Giv aldrig negativ kritik af hinanden, hverken på eller uden for banen
  • Kritisér aldrig dommerens kendelser, da du alligevel ikke kan omstøde kendelsen
  • Start kampen med at ønske hinanden en god kamp
  • Tak modstanderen pænt for kampen
  • Sig undskyld hvis en modspiller kommer til skade
  • Fokusér på det sociale aspekt og opbygning af venskaber
  • Fair play frem for alt

Forældre i håndboldafdelingen

Forældre skal vise respekt for arbejdet i klubben, men forældre må meget gerne tage initiativ til sociale aktiviteter, hvor man også kan afklare ambitioner og holdninger på holdet.

Det sociale aspekt på holdet behøver ikke altid at handle om håndbold. Der kræves ikke andre forudsætninger end lyst for at tage del i klubbens liv.

Der skal bruges kørsel til kampe, tidtagere ved hjemmekampe og hjælpere i cafeteriaet. Der er mange muligheder for at give en hånd med, og henvendelse kan ske til dit barns træner eller en person i udvalgene.

På U4 – U8 hold er det først og fremmest vigtigt, at der altid er mindst én forælder eller anden voksen, som barnet har tillid til med til træning og kamp. Det er ikke sjovt for et barn på disse alderstrin at være alene, hvis der opstår et behov for trøst eller andre problemer. Dette er forældrenes ansvar – ikke trænernes.

Som forældre må I gerne komme med ros og anerkendelse til børnene under træning og kamp. Vi vil derimod ikke acceptere det modsatte eller instruktioner om spillet, og det vil blive påtalt, hvis vi ser eller hører dette.

Under kampe skal forældre til spillere på holdet være på tilskuerpladser i afstand til trænere og spillere.

Vær ikke for ambitiøs på dit barns vegne, da det kan ødelægge meget for barnet, holdet og trænerne. Husk på at det er dit barn, der spiller håndbold – ikke dig.

Det anbefales ikke at fokusere på, om barnet scorer mål, da dette blandt andet kan betyde, at barnet primært tænker i egen succes frem for holdets succes. Som forældre skal man i stedet rose og anerkende barnet for eksempelvis en god aflevering eller en god arbejdsindsats. Det er vigtigt at fokusere på de gode ting i spillet, frem for sejre og nederlag. Det er aldrig sjovt at tabe, men det hjælper ikke at tildele dommeren skylden for nederlaget. Dette er alt sammen noget, der vil bidrage til barnets og holdets udvikling på lang sigt.

Det forventes, at man som forældre opfører sig pænt til både træning og kampe og ikke råber af dommere og/eller trænere. Vi repræsenterer alle håndboldafdelingen i KIF, og det skal vi gøre på en ordentlig måde.

Det kan i sjældne tilfælde ske, at vi er nødt til at sætte jeres barn uden for sidelinjen i forbindelse med træning eller kamp og først lade barnet deltage næste gang. Dette kan eksempelvis være, hvis barnet er for træt og begynder at drille de andre børn, eller hvis barnet slår de andre børn.

Vi forventer, at I som forældre, bakker os op. Trænerne tager aldrig diskussioner med forældre, mens der er børn til stede. Det accepteres ikke, at utilfredshed formidles på sidelinjen. Forældre er derimod meget velkomne til at ringe til trænerne efter kampen, hvis I mangler en forklaring eller lignende, da det kun er i dialog med jer, at vi kan forbedre os, samt sikre at der er en god forventningsafstemning.