Gymnastik sæson 19/20

Opstart uge 37

Sted: Gymnastiksalen i Kongerslev hallen.

Vi tilbyder i år følgende hold:

• Spilopper (1,5-3 år))
  • Abekatte (børnehave børn)
  • Fuld fart (0.-3. kl)
  • Hip-Hop dans (1.-4. kl)
  • Kongo jump (4.-9. Kl)
  • Dance, Performance and Rythem (DPR) (5. kl og op)

• Ingen så seje som os (hold for børn med udfordringer)

• Yoga + øvelser med bold
  • Pulsen op (18+)
  • Jumping fitness (teenagere og voksne)
  • Moden Motion (for alle)

Vigtige datoer:

• Ferie uge 42
  • Ingen træning i uge 47 pga. skolefest
  • Ingen træning i december
  • Opstart efter jul i uge 2
  • Ferie uge 8
  • Opvisning - 20/3-20
  • Generalprøve - 21/3-20

Tilmelding og kontingent

Tilmeldingen foregår ved, at du overfører en betaling via mobilepay til 27268. Prisen finder du under siden Hold & træning. I din overførsel oplyser du navn på gymnasten samt hvilket hold denne skal tilmeldes. Øvrige oplysninger registreres ved første træning. Hvis du har spørgsmål hertil, er du altid velkommen til at henvende dig til gymnastikforeningen. Du kan også læse meget mere herom på vores Facebookside "Gymnastik i Kongerslev".

Bemærk at startes der op på et hold før jul betales der fuld pris for at deltage. Ved opstart efter jul betales der 50% af kontingentet + 50 kr.

Rabat

Ved tilmelding på flere voksenhold er der en besparelse på 20 % af den samlede kontingent sats.

F.eks. tilmelder man sig Fitness jumping og pulsen op bliver pisen: 800 kr. + 400 kr. = 1200 kr. -20% =960 kr. at betale.

Gode ting at huske:

• Vi anbefaler gymnasterne medbringer en drikkedunk.
  • Vi anbefaler bare fødder eller gymnastiksko. (Sko er forbudt)
  • Vi anbefaler forældre til abekattene bliver i hallen (ikke gymnastiksalen), da vi opnår den bedste træning på den måde (tisseture, trøstning mv). Kan man ikke selv være der, er det muligt at lave aftale men en anden forældre i hallen.
  • Vi opfordrer forældre til at hjælpe med oprydningen efter træning, så får vi mere effektiv træningstid til børnen