Gymnastik sæson 2020/2021

Opstart uge 37

OBS: COVID-19 NEDLUKNING (OPDATERET 28/1-2021)

Vores opstart er endnu engang udskudt, og med statsministerens udmelding her til aften, om at en åbning af landet vil komme til at gå meget langsomt og med de udendørs aktiviteter før de indendørs, kunne man godt begynde at tro, at vi først kommer til at se hinanden til næste sæson. Men vi har alle lov at have håbet. Og vi håber selvfølgelig på det bedste.

(OPDATERET 13/01-2020)

Alt godt kommer til dem der venter, og med aftenens udmelding fra statsministerens, må vi desværre vente yderligere 3 uger med at ses. Men så vi kan forhåbentligt vende tilbage med et brag i uge 6.
(OPDATERET 30/12-2020)
Som følge af den forlængede nedlukning af Danmark, kan vi ikke starte vores hold op i uge 1 som planlagt.
Som det ser ud nu, håber vi på at kunne starte op igen mandag d 18/1.
Godt nytår til alle

OBS: Praktiske oplysninger ifht COVID-19 - se nederst på siden

Sted: Gymnastiksalen i Kongerslev hallen.

Vi tilbyder i år følgende hold:

Vigtige datoer:

 • Ferie uge 42
 • Ingen træning i uge 47 pga. skolefest
 • Ingen træning i december
 • Opstart efter jul i uge 1
 • Ferie uge 8
 • Opvisning - 20/3-21
 • Generalprøve - 19/3-21

Tilmelding og kontingent

Tilmeldingen foregår ved, at du overfører en betaling via mobilepay til 27268. Prisen finder du under siden Hold & træning. I din overførsel oplyser du navn på gymnasten samt hvilket hold denne skal tilmeldes. Øvrige oplysninger registreres ved første træning. Hvis du har spørgsmål hertil, er du altid velkommen til at henvende dig til gymnastikforeningen. Du kan også læse meget mere herom på vores Facebookside "Gymnastik i Kongerslev". 

Bemærk at startes der op på et hold før jul betales der fuld pris for at deltage. Ved opstart efter jul betales der 50% af kontingentet + 50 kr.

Rabat

Ved tilmelding på flere voksenhold er der en besparelse på 20 % af den samlede kontingent sats.

F.eks. tilmelder man sig Fitness jumping og pulsen op bliver pisen: 800 kr. + 400 kr. = 1200 kr. -20% =960 kr. at betale.

Gode ting at huske:

 • Vi anbefaler gymnasterne medbringer en drikkedunk.
 • Vi anbefaler bare fødder eller gymnastiksko. (Sko er forbudt)
 • Vi anbefaler forældre til abekattene bliver i hallen (ikke gymnastiksalen), da vi opnår den bedste træning på den måde (tisseture, trøstning mv). Kan man ikke selv være der, er det muligt at lave aftale men en anden forældre i hallen.
 • Vi opfordrer forældre til at hjælpe med oprydningen efter træning, så får vi mere effektiv træningstid til børnen

Praktisk oplysning ifht COVID 19​:

Vi har et par praktiske oplysninger om den kommende sæson, som er meget vigtige at læse. I år bliver gymnastik opstarten nemlig lidt speciel for os alle, grundet Covid-19 situationen.

  

Vi vil herunder beskrive hvordan vi i praksis griber situationen an i KIF gymnastik, så i får et indblik i hvad både vi som trænere skal forholde os til - men også hvordan i som forældre/gymnaster skal begå Jer.

​  

Træner skal møde 10 min. før man skal træne. Alle skal møde omklædt, der er ikke mulighed for omklædning og bad.

Der må være 72 pers. i gymnastiksalen da der beregnes 4m2 pr. person. Alle skal skrives op og vi skal have : navn, adresse, fødselsdag (6 første ciffer ) og telefonnr, da vi skal kunne få fat i alle hvis der bliver konstateret corona. HUSK AT KRYDSE AF HVER GANG..

​​

Det er selvfølgelig afgørende, at I er helt raske, når I kommer til gymnastik - det gælder både børn og voksne. Regler om god håndhygiejne og hoste/nyse i ærmet gælder naturligvis også til gymnastik. Trænerne har ret til at sende gymnaster hjem, der ikke vurderes raske.

Vær opmærksomme på at overholde afstandskravet på 1 meter ved ankomst/afhentning. Alle skal inden træning sørge for håndvask eller afspritning af hænderne.

​     

Forældre til børn på holdet Spilopperne må gerne deltage i gymnastikken og være i hallen/salen, men kun én forælder pr. tilmeldt barn ad gangen.

​     

Forældre der har behov for at vente på deres barn skal vente i cafeen i hallen, men stadig kun 1 forældre pr. barn.

Forældre til skolebørn har kun adgang til hal/sal, hvis de har en særlig opgave, og opfordres så vidt muligt til at aflevere ved døren. På samme måde skal skolebørn selv gå ud til deres forældre, der venter udenfor, efter endt træning. Instruktørerne skal nok minde dem om det og hjælpe dem afsted.

​   

Træneren skal rengøre alle redskaber og rekvisitter, med sæbevand eller sprit. Toilettet og vaske skal også rengøres efter endt time. Hvis der er nogle forældre som vil tilbyd deres hjælp med rengøring skal i tale med trænen.

 Hvis I efter gymnastik bliver syge og får påvist Covid-19 skal I med det samme kontakte Tonny Korsbakke på tlf. 40188864. Resten af holdet vil blive kontaktet efterfølgende med besked om at “en gymnast på holdet … er testet positiv med Covid-19. .” Man må ikke komme til gymnastik før man har været symptomfri i 48 timer eller er blevet testet negativ.

​​

Før/efter træning

 • Sørg for, at alle udøvere har sprittet/vasket hænder inden træning.
 • Sørg for hyppig rengøring af kontaktflader Musikafspiller, dørhåndtag, etc.
 • Tænk gulvvask ind som en mulighed, hvis der f.eks. efter styrketræning ligger sved på gulvet
 • Deltagere, der ikke er selvtransporterende bør afleveres udendørs, eksempelvis foran hallen, hvor træningen afholdes
 • Gymnasterne bør kun opholde sig i træningsfaciliteten, når de har træningstid
 • Er der mulighed for udluftning er det at anbefale
 • Undgå, at to efterfølgende holds deltagere møder hinanden.
 • Planlæg eventuelt hold med god tid imellem eller benyt forskellige indgangs- og udgangsdøre.
 • Holdet der er i gymnastiksalen skal ud gennem dobbelt døren og vente på trappen uden for gymnastiksalen, mens de andre lukkes ind i salen, og bagefter følges de ud af hallen.

Under træning:
 • Sørg for, at der holdes 2 meters afstand ved opvarmning eller rytmetræning. Det kan med fordel afmærkes på gulvet
 • Minimer behovet for fysisk kontakt, eksempelvis i form af modtagning.
 • Benyt springopstillinger, hvor der ikke er behov for dette. En fysisk modtagning skal altid prioriteres.
 • Overvej hvilke lege og aktiviteter, der kan laves i timen som overholder de gældende retningslinjer - forsøg at undgå følgende kontakt: ansigt - ansigt / hænder - hænder / hænder - ansigt
 • Instruktøren skal have sprit til rådighed, så der jævnligt gennem en træning kan afsprittes hænder. Instruktøren er den, der er i berøring med flest kontaktpunkter og potentielt også i fysisk kontakt med deltagere
    
Redskaber/rekvisitter:
 • Minimer brugen af rekvisitter og minimer, at den enkelte rekvisit skifter hænder
 • Redskaber som ikke kan rengøres skal ligge 72 timer i karantæne før man må bruge den igen, men tjek med andre hold eller skriv en seddel så man ved besked.
 • Hvor det er muligt og giver mening, informer da deltagerne om selv at medbringe rekvisitter. F.eks. yogamåtte, køller, tøndebånd mm. Redskaber skal som minimum rengøres efter endt træning. Enten med sprit eller med vand og sæbe. Almindeligt universalrengøringsmiddel kan bruges .
 • Vores redskaber som store måtter og skumredskaber tåler ikke sprit.
 • Har man redskaber, så som springgrav, softtop, ærteposer, faldskærm etc. der ikke kan rengøres, anbefales det at opjustere på øvrige parametre, så som afspritning af hænder
  
Det gælder om at bruge den sunde fornuft og skele til, hvad der ellers er af rammer for hygiejne generelt ift. corona.
For en god ordens skyld gør vi også opmærksom på, at retningslinjerne ovenfor ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes og Rigspolitiets anvisninger, ligesom øvrig lovgivning er gældende.
Man kan læse mere på: Kulturministeriets retningslinjer for genåbning af indendørs idræt- og foreningsliv, samt idræts-fritidsfaciliteter


KIF Aktiviteter​

Firmainformation

​Kongerslev Idrætsforening

CVR: 47594952

Adresseinformation

Idrætsvej 3, 9293 Kongerslev

Find vej med Google Maps

Kontaktinformation

Andet