KIF's Badmintonafdeling​

Velkommen til en KIF's Badmintonafdeling

Badminton for børn - Lørdage kl. 10-11 med Jesper Grønhøj.

Igen i år er der badminton for børn i KIF. Lørdag d. 30. september startede badminton op igen for børn, hvor der trænes lørdage fra kl. 10-11. Holdet er for børn i alderen 5-10 år. Der leges badminton og hygges med en masse forskellige aktiviteter.

Det er gratis de første 3 gange/lørdag. Herefter koster det kun 150 kr. for resten af sæsonen, som slutter til april, hvor holdet tager på en tur til et hemmeligt sted...sidste år var holdet i Leos Legeland. Der er mulighed for at låne ketcher - husk sko og drikkedunk.

Spørgsmål? Kontakt Jesper Grønhøj - mobil: 29 42 54 52.

Motionister – mandage og onsdage

Sæsonen starter mandag d. 4. september 2017 og slutter 30. april 2018

Du kan som medlem også finde os på FACEBOOK, hvor vi har oprettet gruppen KIF Badminton. Vores håb er, at I som medlemmer kan komme med ris/ros, kan finde afløsere eller udfordre hinanden.

Og vi opfordrer igen til at sætte kryds i kalenderen til: Badminton på tværs – en lørdag for ALLE motionister, som afholdes lørdag d. 3. marts 2018. Kampene starter kl. 13.00, og efterfølgende inviteres deltagerne på ”en bid brød og andet godt til ganen”

Vi håber, at rigtig mange vil være med til at bakke op om dette arrangement!

Vel mødt til badminton i KIF​.