Kongerslev Revy

Hvert andet år i marts/april måned går scenetæppet til Kongerslev revyen. Repertoiret er en skøn blanding af sange, sketch og dialoger med overvejende lokal tilsnit.

Skal revyen leve op til folks forventninger, skal der helst være en overvægt af lokale indslag. Derfor er revyholdet altid på mærkerne, de har fingeren på pulsen og følger ivrigt med i hvad der sker i lokalområdet. Og én ting er sikkert, der er altid nogle der har gjort sig fortjente til, at "medvirke" i årets revy.

Forberedelserne til revyen går så småt igang i det tidlige efterår, hvor alle interesserede er velkomne til at møde op og komme med ideer og inspiration til revyens indhold.

Torsdag aften er der generalprøve og fredag premiere. Inden scenetæppet går til premiereaftenen, er der fællesspisning for publikum i gymnastiksalen og festlighederne slutter af med musik og dans.

På revyholdet er der plads til alle. Hvert år springer nogle fra, andre kommer til, så hvis du har tid og lyst, er du altid velkommen. Hvad enten du gerne vil stå på scenen, skrive tekster, har gode ideer eller gerne vil hjælpe til med kostumer eller andet. Alle interesserede er meget velkomne.

Interesseret?

Er du interesseret, kan du kontakte Randi Clemmensen.

KIF Aktiviteter​

Firmainformation

​Kongerslev Idrætsforening

CVR: 47594952

Adresseinformation

Idrætsvej 3, 9293 Kongerslev

Find vej med Google Maps

Kontaktinformation

Hjemmeside

​E-mail:

daniel.soerensen@hotmail.com