KIF's Børnefest​

Hvert år i oktober arrangerer KIF en kæmpe fest for klubbens børn og deres forældre.

Idrætshallen forvandles til en forrygende festplads, hvor børnene har mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter. Der er alt fra konkurrencer og hoppeborge til diskotek med dunkende rytmer, røg og laserlys, samt den populære børnebar, hvor børnene kan købe flotte og farverige cocktails.

Et af aftenens højdepunkter er de mange taler og tilkendegivelser fra KIF's side, men også fra børnene til deres trænere. Hvert år uddeles der flotte medaljer og sponsorgaver samt præmier til vinderne af aftenens konkurrencer.

En aften hvor store som små og deres forældre hygger sig med alt fra taler til dans og leg.​